Familiemusical vol lokaal talent

Familiemusical Midzomerroos vol lokaal talent

Aankomend weekend speelt de theaterafdeling van Phoenix Cultuur de musicalproductie Midzomerroos. Van 21 t/m 23 juni is Spectrum Schijndel het decor van het magische Elfenrijk en het koninklijke Mensenrijk. Midzomerroos is een meeslepend sprookje voor de hele familie, geïnspireerd op de sprookjes ‘Doornroosje’ en ‘Midzomernachtsdroom’.

De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Er wordt uitgepakt met een groots decor en prachtige kostuums. Zo zit er een grote draak in de musical, omdat het dit jaar het jaar van de draak is in de Chinese Astrologie. Daarnaast staat een draak voor geluk en voor demonen die kunnen voorkomen in het leven. Midzomerroos gaat onder andere over hoe deze draken verslagen kunnen worden.

Het decor, de kleding, social media; alle facetten van deze musicalproductie worden door de spelers zelf opgepakt. Daarnaast komen alle dansers, spelers en figuranten uit gemeente Meierijstad, wat het een echt lokale productie maakt. Sommige spelers staan aan de start van een professionele carrière. Zo gaat Tycho auditeren voor het conservatorium en Dagmar voor een acteursopleiding. Speler Koss is inmiddels aangenomen op de toneelschool in Rotterdam.

Midzomerroos is een spannend verhaal dat zich afspeelt tussen het magische Elfenrijk en het koninklijke Mensenrijk. Prinses Aurora prikt zich tijdens het midzomerfeest aan de doorn van een roos. Een vloek zorgt ervoor dat ze samen met alle elfen in een diepe slaap valt. Alleen echte liefde kan deze vloek opheffen… Met een compleet gezin als onderdeel van de cast is deze productie met recht een familiemusical!

De eigentijdse familiemusical Midzomerroos (6+) is in Spectrum Schijndel te zien op:
vrijdag 21 juni: 19.30 uur

zaterdag 22 juni: 15.00u & 18.30 uur
zondag 23 juni: 15.00 uur

Meer info & tickets bestellen? Ga naar de agenda op www.phoenixcultuur.nl.

 

Share