Zaterdag 8 juni 2024: Dag van de Bouw in de Bloemenwijk te Schijndel

Zaterdag 8 juni 2024: Dag van de Bouw in de Bloemenwijk te Schijndel

Op zaterdag 8 juni is het de Dag van de Bouw. Ook Hoedemakers bouw en ontwikkeling zet de bouwhekken open om jong en oud een bijzonder kijkje te geven achter de schermen van de bouw. Op bouwplaats ‘Bloemenwijk’ aan de Papaverstraat in Schijndel, waar Hoedemakers bouwt in opdracht van Woonmeij, is iedereen welkom. Er is een leuk programma voor jong en oud.

Een thuis voor iedereen Op de plek van voormalige basisschool ‘de Vossenberg’ aan de Papaverstraat in Schijndel wordt gebouwd aan een divers nieuwbouwproject in opdracht van Woonmeij. Bloemenwijk wordt een thuis voor iedereen. Er komen 32 appartementen, waarvan 8 volgens het B’Ons thuis woonconcept voor senioren. Daarnaast bouwen we 8 grondgebonden woningen, 4 bovenwoningen en 4 benedenwoningen. In deze groene, duurzame wijk komt ook een buurtcentrum als ontmoetingsplek voor omwonenden en bewoners.

Naar verwachting worden de woningen en appartementen in het najaar van 2024 opgeleverd. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar via www.thuispoort.nl
Dag van de bouw: leuk voor het hele gezin Een rondleiding krijgen door de nieuwe wijk Bloemenwijk in Schijndel? Antwoord krijgen op een bouwvraag waar je altijd al benieuwd naar was? Of gewoon eens rondkijken hoe zo’n bouwplaats vol keten, machines en gereedschappen er van binnen uit ziet? Op de Dag van de Bouw openen bouwers in heel Nederland de hekken van de bouwplaats om jou te ontvangen. Ook wij doen mee met een leuk programma voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Activiteiten:
● Rondleiding op de bouwplaats
● Springkussen, knutselen en kleuren

Waar en hoe laat? De bouwplaats ‘Bloemenwijk’ is zaterdag 8 juni open van 10.00 tot 15.00 uur. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Je vindt de bouwplaats aan de Papaverstraat in Schijndel.

Meer informatie over het project kunt u vinden op onze website: Nieuwbouw Bloemenwijk
Schijndel – Hoedemakers

Share