Veel gezelligheid 2e Bingo-middag GDW-Veghel

Veel gezelligheid 2e Bingo-middag GDW-Veghel

Het was woensdagmiddag  29 mei een gezellige drukte in het WijNu-gebouw waar stichting Goede Doelen Week Veghel een Bingomiddag organiseerde. Met vrijwilligster Mia achter de microfoon was het een gemoedelijke, geslaagde middag.

Normaal wordt bij WijNu vooral gekiend, dat is net een ander spelletje. Maar de GDW-vrijwilligers en Mia vonden al snel de beste oplossing. Zo kon er na deze kleine vertraging, iets na 14.00uur gestart worden met de bingo.
Tijdens de 10 rondes was het, in verband met de opperste concentratie, muisstil. Na het verdelen van de schitterende prijzen, geschonken door de Veghelse middenstand, kon iedereen lachend terugkijken op een gezellige middag.

GDW Veghel bedankt WijNu voor de fijne medewerking en de Veghelse middenstand voor de leuke, gevarieerde prijzen die zeer in de smaak vielen bij alle deelnemers.
De opbrengst van deze activiteit is bedoeld om de organisatie-kosten voor de collecte-week zo veel mogelijk te dekken. De GDW Veghel streeft er naar om alle collecte-gelden die in de collecte-week worden opgehaald voor 100% aan alle deelnemende fondsen ten goede te laten komen. De collecte wordt in 2025 weer in het voorjaar gehouden.

Volg het laatste nieuws via https://www.facebook.com/gdwveghel

Share