Luistercafé in het teken van The Rolling Stones

Luistercafé in het teken van The Rolling Stones

Op vrijdag 7 juni om 20.30 uur, komen fans en liefhebbers van The Rolling Stones volledig aan hun trekken bij een nieuwe editie van het Luistercafé, dat voor deze gelegenheid gehouden wordt in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. De livemuziek tijdens deze ‘Stones avond’ komt van Spider & The Fly. De toegang tot het luistercafé is gratis. Reserveren in niet nodig.

The Rolling Stones heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De fameuze Engelse band is een van de grote namen uit de popgeschiedenis, waar nog steeds jong en oud naar luistert en die generaties muzikanten heeft geïnspireerd. Zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards schreven sinds de oprichting in 1962 tientallen songs waarvan een groot aantal . Denk aan (I Can Get No) Satisfaction, Brown Sugar, Honky Tonk Women en Start me Up. Ook na het overlijden van drummer Charlie Watts in 2021 blijft de band actief en voor komend jaar staat een tournee gepland.

Terug naar de essentie

De muziek op de avond wordt verzorgd door Spider & The Fly. Dit duo brengt de liedjes van The Stones met twee gitaren en twee stemmen terug naar de essentie. Ze noemen hun optreden zelf een ‘feest der herkenning’. Behalve muziek wordt het publiek ook getrakteerd op een muzikale Stones-quiz. Spider & The Fly is vernoemd naar een nummer van The Rolling Stones uit 1965.

Share