Bijzondere mix van Steve Leon & The Accusations (BE)

Bijzondere mix van Steve Leon & The Accusations (BE)

Op zaterdag 8 juni om 21.00 uur is het podium van de Afzakkerij op de Veghelse Noordkade voor Steve Leon & The Accusations, een door country/folk beïnvloedde Indieband uit Antwerpen. De sound van de band is een uitkomst van de mix van genoemde invloeden: indie/punky popliedjes, met daarin de typische country en folk klanken van de mandoline, steel guitar, viool, akoestische gitaren de ’twang’ van een telecaster. De toegang tot het optreden is gratis.

De bandleden houden van die goeie ouwe Hank Williams, Townes Van Zandt, Kris Kristofferson, Gram Parsons en de andere grootheden, maar ze zijn uiteraard niet opgegroeid in Texas en hebben niet de intentie om te doen alsof. Ze geloven in het zingen over wat je kent, en dat zijn niet treinrovers of te paard de zonsondergang tegemoet rijden. (Terwijl Steve wel daadwerkelijk opgegroeid is op een boerderij). Dat terzijde, Steve en Kristof speelden al vroeg in punkbands dus zijn ze net zo veel fan van The Clash, Buzzcocks, Replacements, Elvis Costello of The Only Ones.

Share