Beholders presenteert programma zesde editie

Beholders presenteert programma zesde editie

Benieuwd naar wat documentaire-filmfestival Beholders; documentary dialogues dit jaar in petto heeft? Kom dan naar de programmapresentatie op 5 juni aanstaande in ’t Spectrum in Schijndel. Op deze avond neemt de organisatie je mee op een inspirerende reis naar de zesde editie van het festival, dat plaatsvindt van 7 t/m 13 oktober 2024. De programmapresentatie belooft een mooi voorproefje van de documentaires die voor deze editie zijn geselecteerd én een fascinerend kijkje achter de schermen.

Programmapresentatie
“Op woensdagavond 5 juni vertellen we je alles over de zorgvuldig uitgekozen documentaires en de makers die betrokken zijn bij het festival”, vertelt Marleen van den Heuvel-Bijnen, communicatie-coördinator bij Beholders. “Welke documentaires hebben we uitgekozen? Welke makers zijn erbij? Wie is er achter de schermen bezig met ons festival? In drie kwartier vertellen we verhalen, laten we trailers zien en stellen we mensen voor. Daarna bekijken we samen een verrassingsdocumentaire. Deze Surprise Doc is speciaal gekozen om je met een goed gevoel de zomer in te sturen. De Nederlandse maker van deze documentaire zal aanwezig zijn voor een kort nagesprek, waarna je nog gezellig na kunt praten aan de bar als je dat wil.”

Festivalpas
Naast de programmapresentatie is ook de festivalpas van Beholders het vernoemen waard. Deze is nu te koop voor Beholders 2024. Met deze pas heb je gratis toegang tot alle documentaires op het festival. Bovendien kun je met de pas ook de programmapresentatie van dit jaar én die van volgend jaar gratis bijwonen. Bestel je de festivalpas voor 19 juni, dan ontvang je drie consumptiemunten die je tijdens het festival kunt gebruiken. Je kunt ook los van de festivalpas een kaartje kopen voor de programmapresentatie én voor de documentaires die tijdens het festival vertoond worden.

Share