Word lid van de Adviesraad of het Platform voor Sport en Bewegen Meierijstad!

Word lid van de Adviesraad of het Platform voor Sport en Bewegen Meierijstad!

Ben jij gepassioneerd over sport en beweging in onze gemeente Meierijstad? Wil jij een actieve rol spelen in het vormgeven van beleid dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk maakt? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van de Adviesraad of het Platform voor Sport en Bewegen Meierijstad!
Als lid van onze Adviesraad ben je een essentiële schakel tussen de gemeente Meierijstad en de sport- en beweegwereld. Wij streven ernaar om de stem van onze inwoners te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat sport en bewegen hoog op de agenda blijven staan.

Wie zoeken we?
• Mensen die vol overgave het algemene sportbelang vertegenwoordigen
• Personen die nieuwsgierig zijn naar diverse perspectieven en altijd klaar staan om bruggen te slaan tussen verschillende partijen.
• Enthousiaste individuen die met hun adviesvaardigheden een waardevolle bijdrage kunnen everen aan het vormgeven, uitvoeren en evalueren van ons sport- en beweegbeleid.

De verwachte tijdsbesteding is overzichtelijk en deelname is op vrijwillige basis. Er is geen bezoldiging voor je inzet, maar gemaakte kosten worden vergoed. Daarnaast deel en ontwikkel je jouw kennis op het gebied van sport- en beweegbeleid, heb je een positieve impact op de gezondheid en het welzijn binnen gemeente Meierijstad, breidt je jouw netwerk uit met waardevolle contacten en je ontwikkelt competenties zoals strategisch denken, communicatieve uitdrukkingsvaardigheid, samenwerking en
probleemoplossend vermogen.

Wil jij een bijdrage leveren aan een actiever en gezonder Meierijstad? Meld je dan voor 1 juni aan voor de Adviesraad of het Platform voor Sport en Bewegen Meierijstad en help ons de sport- en beweegmogelijkheden voor alle inwoners te verbeteren!
Voor meer informatie en aanmelding, bezoek onze website sportraadmeierijstad.nl. We kijken uit naar jouw betrokkenheid en inzet!

Share