Vintage Black 26 meu in De Afzakkerij

Soulmuziek uit de jaren 50 & 60 door Vintage Black

VEGHEL- Op zondag 26 mei om 15.00 uur is in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel een optreden te zien en te beluisteren van Vintage Black.  Deze 10-koppige band uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken omarmt de soul, blues en Motown uit de 50’s & 60’s De dansvloer is weer open. De toegang tot het optreden is gratis.

De band, compleet met blazerssectie en backing vocals steekt de songs in een heerlijk wollen jasje. Stap op de soultrein en je komt er niet meer van af. Enjoy the ride! Gegarandeerd dat je het merkt in hun eigenzinnige mix van originals en covers van toen en nu. Denk aan de muziek van Ray Charles, Sam Cooke, James Brown, Aretha Franklin en Stevie Wonder. Je hoort, ziet en voelt de diepgewortelde voorliefde voor deze muziek bij deze ervaren muzikanten.

Share