Speel een gezellig potje jeu de boules in jouw buurt!

Speel een gezellig potje jeu de boules in jouw buurt!

Vanwege het grote succes van vorig jaar, kunnen inwoners van Meierijstad in juni 4 weken lang gratis jeu de boules spelen. Dit gebeurt onder begeleiding van vrijwilligers. Het initiatief – Boules in je Buurt – brengt inwoners samen op 10 verschillende locaties. De benodigde materialen zijn daar aanwezig en voor een kopje koffie wordt gezorgd. In september vindt dan een slotactiviteit van de Boules in je Buurt-dagen plaats.

Geschikt voor iedereen!
De Boules in je Buurt-dagen brengt mensen met elkaar in contact en laat hen kennis maken met zowel het spel als met elkaar. Jeu de boules is een spel dat geschikt is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het vereist geen speciale vaardigheden of fysieke fitheid, waardoor iedereen gemakkelijk kan deelnemen. De laagdrempelige aard van het spel biedt een ideale gelegenheid voor mensen om samen te komen, plezier te hebben en nieuwe vriendschappen te sluiten. We nodigen dan ook jong en oud uit om een potje mee te spelen op één van de locaties. “Door sport in te zetten laten we mensen samen komen, beleven ze plezier en dragen we bij aan hun fysieke en mentale fitheid”, aldus wethouder Johan van Gerwen.

Waar en wanneer?
Via www.boulesinjebuurt.nl zijn alle locaties, data en tijden te vinden. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. Inschrijven kan via de website of door een mailtje te sturen naar bewegen@meierijstad.nl of te bellen naar 14 0413 en te vragen naar Marlies Liebregts.

Share