New Rising 24 mei in De Afzakkerij

Aanstekelijke pop-rock van New Rising

VEGHEL- Op zaterdag 24 mei om 21.00 uur kun je in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel en luisteren naar New Rising, een energiek pop rock trio. De muzikale reis van de band wordt gekenmerkt door aanstekelijke melodieën, oprechte teksten en onwankelbare passie voor muziek. Met een dynamische mix van pop- en rockinvloeden weet NEW RISING het publiek te boeien met hun energieke optredens en herkenbare nummers. De toegang tot het optreden is gratis.

De band is eind 2019 opgericht en bestaat uit Nelis van Eekelen (zang/ gitaar), Ted Franssen (drums/ backing vocals) en Femke Sterk (bas/ backing vocals). Op 6 maart 2020 bracht New Rising hun eerste EP uit genaamd ‘HUNGRY’, te beluisteren via streaming diensten als Spotify, ITunes & Youtube Music. De EP titel ‘HUNGRY’ staat voor het gretige verlangen dat de band heeft om zich te laten horen aan het publiek. Op 6 maart hield de band een EP release in poppodium Grenswerk. 13 maart 2020 speelde de band bij omroep Venlo ter promotie van de EP. Daarna volgenden er veel meer optredens.

Share