Foul Play COMMITTED in De Afzakkerij

Foul Play COMMITTED, Soul met een hoofdletter S!

Op zondag 21 april kun je in De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade om 15.00 uur kijken en luisteren naar Foul Play COMMITTED, een authentieke en energieke LIVE act vol tijdloze Soul classics gebaseerd op de bekroonde film ‘The Commitments’ (1991). Dat filmverhaal speelt zich af aan het einde van de jaren tachtig in een arbeiderswijk van het Ierse Dublin. Een jonge werkloze houdt slechts van één muziekstijl: Soul. Hij slaagt erin die muziek weer in zijn land populair te maken. De toegang tot het optreden is gratis.

Deze live act wordt in De Afzakkerij uitgevoerd door een gedreven 11-koppige band. Veel beroemde soulklassiekers komen deze middag voorbij van o.a. Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave, Etta James met tomeloze energie gebracht, Soul with a capital S! In the Midnight Hour, Mustang Sally, Take me to the River, Mr Pitifull maar ook I Feel Good, Respect, Valerie en vele andere. Stilzitten is bijna onmogelijk, dus de dansvloer is geopend.

Share