A Tribute to Amy Winehouse

Back to Black – A Tribute to Amy Winehouse

Op vrijdagavond 19 april vanaf 18.45 uur is op de Noordkade een speciaal uitje voor echte muziekliefhebbers! In samenwerking met cultuurcafé De Afzakkerij organiseert Industry Bioscoop een avond die helemaal gewijd is aan de wereldberoemde zangeres Amy Winehous. Voorafgaand aan de nieuwe film, die start om 19.45 uur, kun je een kijkje nemen bij de speciale LP & CD stand, een Winehouse make-over krijgen, of genieten van een drankje aan de bar. Na afloop van de film kun je het filmticket inleveren bij de Afzakkerij. Hier geniet je om 22.00 uur van een gelijknamige tribute band “Back To Black” en ontvang je tegen inleveren van je filmticket een gratis drankje. Dresscode: Back to Black! Bioscoopticket via https://veghel.industrybioscoop.nl/reserveren?showid=44323

Amy Jade Winehouse was een Britse jazz- en soulzangeres. Ze overleed in 1991 op slechts 27-jarige leeftijd. Daarmee behoort ze ook tot het illustere gezelschap van de ‘Club van 27’. ‘Love is a Losing Game’ was de laatste single die voor haar dood verscheen. Zangeres Syll heeft zich verdiept in het uiterlijk, de show, het geluid en de zangtechniek van Amy. De band bestaat verder uit gitarist Albert Jansen, bassist Ron Holman en drummer Tim Emmen. Love is a losing game, Rehad, Valerie en uiteraard Back to Black. Ze komen allemaal voorbij in een Amy Winehouse tribute.

Share