Leer alles over creatief schrijven in Schrijf Lokaal

Leer alles over creatief schrijven in Schrijf Lokaal

VEGHEL – Bibliotheek Veghel start 7 mei met een vijfdelige, interactieve workshop, waarin creatief schrijven centraal staat. Van het bedenken van een boek tot het schrijven en uitgeven ervan: alle facetten komen aan bod. De worskhop wordt gegeven door stadsdichter Rick Terwindt, in samenwerking met vijf ervaringsdeskundigen.

Hoe bedenk en schrijf je een boek? Waar haal je inspiratie vandaan? Publiceer je in eigen beheer of zoek je een uitgever? En hoe presenteer je je boek aan de wereld? Op deze en meer vragen zoomen cursisten tijdens de sessies in. Dat doen ze samen met stadsdichter Rick Terwindt en auteurs Suzanne Wouda, Katja Staring, Zoë de Wit, Annelies van Uden en uitgever Koen Kerkhof.

De workshop is voor iedereen die een boek geschreven heeft, een boek aan het schrijven is of een boek wil gaan schrijven, en die daar de nodige hulp en tools bij kan gebruiken. Alle stappen van het creatieve proces worden binnenstebuiten gekeerd, waardoor cursisten met hernieuwd vertrouwen aan het werk kunnen. Prozaschrijvers, dichters, illustratoren: iedereen is welkom.

Praktische informatie

De worskhop bestaat uit vijf sessies, die achtereenvolgens plaatsvinden op 7 mei, 14 mei, 21 mei, 28 mei en 4 juni, in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel. Tijdstip is steeds dinsdagavond, van 19.30 tot circa 21.00. Deelname kost € 85,-. Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar onze website.  

 

Share