One Dollar Quartet blaast ‘oldies’ nieuw leven in

One Dollar Quartet blaast ‘oldies’ nieuw leven in

Op zaterdagavond 9 maart om 21.00 uur blaast het One Dollar Quartet in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel, ‘oldschool’ nummers nieuw leven in. Met bekende en minder bekende muziek vanaf de 50ties tot heden zetten de vijf bandleden een onvergetelijke show neer voor jong en oud. Met een repertoire van onder andere Elvis, Janis Joplin, Johnny Cash, CCR, The Doors en The Beatles brengt de band dat nostalgische gevoel weer helemaal terug. En met meer moderne covers van onder andere Kaleo en Vintage Trouble zal zelfs een doorgewinterde rockfan ook aan zijn trekken komen. De toegang tot het optreden is gratis.

Daar waar zangeres Annie met haar grote bereik de moeilijkste noten raakt, zet Mike op drums de ritmische basis neer als een huis. Daphne legt al swingend achter de contrabas een heerlijke groove om de solo’s van gitarist Koen, en Jos op mondharmonica stevig te laten knallen. Kortom, de band One Dollar biedt volop waar voor z’n geld. Bij deze uit Volkel afkomstige formatie kunnen de voetjes weer van de vloer. Dat wil je vast niet missen.

Share