Be Apple speelt verrassende versie van The Beatles

Op zondBe Apple speelt verrassende versie van The Beatlesag 10 maart van 15.00 tot 17.00 is het podium van De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel voor de formatie Be Apple. Insiders weten dan onmiddellijk de link te leggen tussen het platenlabel Apple en de legendarische band uit Liverpool, The Beatles. De Nederlandse coverband BeApple kreeg in 2008 internationale bekendheid door het winnen van de ‘Beatles Unlimited Golden Apple Award’. Inmiddels zijn tibute en coverbands, ook van The Beatles, overal als paddenstoelen uit de grond geschoten. Be Apple weet zich daarin te onderscheiden. De toegang tot het optreden is gratis.

In de loop der jaren heeft het geluid van Be Apple zich ontwikkeld van een ingehouden maar persoonlijke sound naar een heel eigen herkenbare benadering waarbij niet geschuwd wordt om buiten de gebaande tribute paden te treden. De Beatles ‘with a twist’ heeft plaatsgemaakt voor Beatles ‘outside the box’ en dat levert opnieuw een andere, verfrissende kijk op de overbekende liedjes van die vier andere jongens. ‘The Beatles’ verveelt nooit en Be Apple bewijst eens te meer daar ook in 2024 als liveband nog steeds wel raad mee te weten: verrassend fantasierijk!

Share