Volop activiteiten voor kinderen en jongeren in de kerstvakantie!

Volop activiteiten voor kinderen en jongeren in de kerstvakantie!

In de kerstvakantie worden er leuke (winter)activiteiten georganiseerd in Meierijstad om samen te sporten, te leren, elkaar te ontmoeten en vooral plezier te beleven met z’n allen! Kinderen en jongeren kunnen hier aan meedoen.

Een greep uit het programma :
Kinderen en jongeren kunnen meedoen aan kickboks, watervoetbal, glow in the dark voetbal, zingen, bingo en spelletjes met Liza en verschillende activiteiten bij Natuurtuin ’t Bundertje . Of luisteren naar muzikale winterverhalen.

Het volledige programma met dagen, tijden, voor welke leeftijden en locaties is terug te vinden via de agenda op: www.meierijstadbeweegt.nl. Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht en de meeste activiteiten zijn gratis.
Meer informatie over alle activiteiten is ook te verkrijgen door een mail te sturen naar mdekok@meierijstad.nl

Share