Pop & soul klassiekers van Castle in De Afzakkerij

Pop & soul klassiekers van Castle in De Afzakkerij

Op zondag 10 december om 15.00 uur is het podium van Cultuurcafe de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel voor een optreden van Castle. Er mag weer gedanst worden want het repertoire bestaat uit de grootste maar zeker niet alledaagse pop- en soul klassiekers van formaties als Tower of Power, Kool and the gang, Earth, Wind & Fire, The O’Jays en vele anderen. Het motto van de band: ‘You Got The Party? We Got The Groove!’ Op zaterdagavond 9 december kunnen dansliefhebbers vanaf 21.00 uur overigens ook al in De Afzakkerij genieten van dansplaatjes door DJ Marijn. De toegang tot beide muziekprogramma’s is gratis.

Ondanks of wellicht dankzij de gemiddelde leeftijd van de muzikanten, die sterk doet denken aan de middeleeuwen, heeft de band Castle de ervaring in huis waar menig troubadour jaloers op is. De beheersing van instrumenten en vocalen is uniek in de Brabantse muziekscene en zelfs ver daarbuiten. Met hun stijlvolle looks en een evenzo stijlvol repertoire bestaande uit de grootste maar zeker niet alledaagse pop- en soul klassiekers, is Castle in staat de ridders en jonkvrouwen van nu en weleer in vervoering te brengen.

Share