Opnieuw een podium voor Innes Sibun Blues Trio (UK)

Opnieuw een podium voor Innes Sibun Blues Trio (UK)

Wegens succes geprolongeerd: De Britse Innes Sibun is op zondag 26 november om 15:00 uur weer op de Veghelse Noordkade en wel op het podium van De Afzakkerij met zijn trio. Eerder was deze virtuoze gitarist te gast met zijn succesvolle Rory Gallagher tribute. Het dak ging er vorige keer af, dus halen we hem nog eens terug. Blues en bluesrock in optima forma. Gallagher zal ongetwijfeld weer voorbijkomen, maar ook nummers van andere bluesgiganten en eigen muziek. De toegang is gratis.

Zijn eerste band ‘Blues Explosion’ nam de plaat ‘Thats what the blues can do’ op met legendarische producer Mike Vernon (Eric Clapton, Peter Green). Het album werd uitgeroepen tot beste blues album in Ierland dat jaar gevolgd door een UK en Europese tour.
In 1993 werd Innes gevraagd om aan te sluiten bij niemand minder dan Robert Plant (Led Zeppelin!) zijn band voor de ‘Fate of Nations’ tour waar ze in Europa, Zuid Amerika en Noord Amerika speelde. Tijdens deze tour ontmoette hij veel van zijn muzikale blues helden en speelden met o.a. Buddy Guy, James Cotton, Tommy Shannon, Chris Layton, Chris Duarte en meer. Wil je ook genieten van deze gitaarheld kom dan op tijd!

Share