Cubaanse salsalessen op de Noordkade in Veghel, schrijf je in!

Cubaanse salsalessen op de Noordkade in Veghel, schrijf je in!

Donkere dagen vragen om wat Cubaanse passie. Op de Noordkade in Veghel kun je heerlijk komen salsa dansen. Vanaf donderdag 23 november start er bij voldoende aanmeldingen weer een extra groep Cubaanse salsa.

Bij Phoenix Cultuur wordt de Cubaanse salsa gedanst. Een rijke dans die bestaat uit veel meer dan alleen figuren dansen en veel draaien. De partners dansen om elkaar heen en verplaatsen zich door de ruimte. Dit zorgt voor een grote variëteit aan dansbewegingen die samen een mooi geheel vormen. In de Cubaanse Salsa zie je ook veel invloeden terug van andere Cubaanse dansstijlen zoals Rumba en Afro. Dit is een andere salsa stijl dan bijvoorbeeld LA Style Salsa. Onder leiding van docenten Eddy Takaria en Marit Huijberts ga je heerlijk samen bewegen op je eigen niveau, dus mannen voel je zeker ook van harte uitgenodigd om je aan de salsa te wagen. Het gaat er bij de stijl Cubaanse Salsa vooral om dat je lol hebt en er samen een feestje van maakt. Een combinatie van veel leren en plezier maken? Dat is precies wat je bij Phoenix Cultuur gaat doen tijdens deze salsalessen!

Welk niveau?
Dansen op jouw eigen niveau is natuurlijk het allerfijnste. Phoenix Cultuur wil daarom verschillende niveaus Cubaanse Salsa aanbieden. Er start een nieuwe cursus op 23 november en alle salsa cursisten die nieuw starten komen in niveau 1. De docent maakt (in overleg met de cursisten) na de start de uiteindelijke groepsindeling op dansniveau.

De Cubaanse salsalessen zijn op donderdagen om 19.30u en om 20.30u (afhankelijk van niveau) op de Noordkade in Veghel. Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.phoenixcultuur.nl.

 

Share