Nieuwe website natuurtuin

Lancering nieuwe website natuurtuin ‘t Bundertje
De educatieve natuurtuin ’t Bundertje in Veghel beschikt voortaan over een aparte, compleet nieuwe website: www.natuurtuinbundertje.nl . Daarmee hebben ze een makkelijk vindbaar, eigen platform om hun activiteiten in de etalage te zetten; en om leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden met het publiek te delen.
Meer bezoekers
De educatieve natuurtuin aan Patrijsdonk in Veghel is áltijd open, het hele jaar rond, en vrij toegankelijk voor bezoekers. Nadat vorig jaar het nieuw paviljoen in gebruik is genomen, was er al een extra toestroom van bezoekers van deze groene oase. Beheerder Danielle Walraven: “We krijgen steeds meer bezoekers; ook van wat verder weg, buiten Meierijstad. Maar we hebben ook veel regelmatige bezoekers. Veel mensen komen een kijkje nemen als er iets nieuws te zien is; zoals ons nieuwe gebouw, de waterpeilbuizen of jonge dieren. Of ze doen mee aan een van de vele activiteiten die we organiseren. We hopen dat de nieuwe website onze bekendheid nog verder vergroot en we nóg meer bezoekers mogen ontvangen.”
Oogstfeest op 24 september a.s.
Op zondag 24 september is het jaarlijks Oogstfeest, het grootste evenement in het jaar. Kijk op www.natuurtuinbundertje.nl wat er dan allemaal te doen is voor groot en klein. De natuurtuin is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Share