Dancefloor Dandies in De Afzakkerij

Voetjes van de vloer met the Dancefloor Dandies


Op zondagmiddag 4 juni, van 15.00 – 17.00 uur, is er weer livemuziek in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Deze keer met een optreden van coverband the Dancefloor Dandies. De band speelt funk-pop, dat betekent zeer dansbare nummers van de laatste twee decennia met ontiegelijk veel blazers. Denk: pop met sprankeltjes soul, funk, groove en R&B. De toegang tot het optreden is gratis.

Voor minder dan een goed feest komen de Dandies niet van hun divan. En je treft ze vooral aan op podia in de buurt van Nijmegen of je ziet er een hangen in de dichtstbijzijnde kroonluchter. En als je wat nauwkeuriger zoekt, spelen ze ook in Doetinchem, Den Bosch en nu dus in Veghel. Geniet komende zondag van nummers van onder andere Goldband, Bruno Mars, Justin Timberlake, Typhoon, Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux. Kom daarom even langs en vertoon de jouw dancemoves op de dampende dansvloer! En als je meer info wenst dan klik je gewoon op www.dancefloordandies.nl. Kan je daar gelijk wat foto’s en filmpjes bekijken om alvast in de sfeer te komen.

Share