Bierkadefestival

Beleef het Bierkadefestival op de Noordkade

Op zondag 26 maart 2023 is de Koekbouw op de Noordkade in Veghel het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Hier vind je een 60 meter lange toog en een aanbod van meer dan 120 ambachtelijke bieren. Regionale, landelijke en buitenlandse speciaal bier brouwerijen komen deze dag samen. Waaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt het Bierkade festival een gevarieerd programma aan met heerlijke live muziek en lekkere bierbites. Dat wil je niet missen! Een ticket is inclusief servicekosten, een exclusief Bierkade 2023 proefglas (ondertussen een echt collector’s item) en twee munten voor speciaalbieren naar keuze.

Ook bij deze editie van het Bierkadefestival is er weer keur aan speciaalbier brouwers aanwezig uit het topsegment. Daaronder aansprekende namen als Brouwerij De Klep, De Molen, Eeuwig Zonde, Stone en Brewdog maar ook onze ‘eigen’ De Vleeghel en Sint Servattumus zijn van de partij. Natuurlijk ontbreekt de Noordkade bierspeciaalzaak Hello Bier niet in de uitgebreide line-up met een speciale selectie stout, IPA en Triple bieren. Dat smaakt naar meer.

Muziekprogramma

En wat is nou lekker bier en gezelligheid zonder muziek? Daarvoor is het podium deze middag voor achtereenvolgens ‘Duende’ een akoestisch Gypsy Jazz Trio. Het repertoire is een bloemlezing van gypsy jazz favorieten uit het oeuvre van Django Reinhardt & the Hot Club de France aangevuld met swing en latin jazz standards. Daarna is het Steve Leon & The Accusations is een door country/folk beïnvloede indieband uit Antwerpen, België. Het geluid van de band kan het best worden omschreven als indie/punky popsongs. Tenslotte is het nog de beurt aan het Somethinski Trio, een project van de zanger, componist en multi-instrumentalist Nikodem Soszyński, onder meer bekend van de band Freeborn Brothers. Ze maken Poolse volksmuziek met een modern tintje.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop https://www.bierkadefestival.nl/

 

Share