Wethouder opent schoolbibliotheek OBS De Tuimelaar

Wethouder opent schoolbibliotheek OBS De Tuimelaar

Op woensdagochtend 23 maart opent wethouder Menno Roozendaal de nieuwe schoolbibliotheek op OBS De Tuimelaar in Veghel. De afgelopen weken is er door leerkrachten, ouders en bibliotheekmedewerkers hard gewerkt om alles op de juiste plek te krijgen.
De nieuwe schoolbibliotheek op OBS De Tuimelaar heeft een centrale plaats binnen de school gekregen. Leesconsulent Cindy van de Loop is vanuit de Bibliotheek tweewekelijks op de school aanwezig. Niet alleen om te zorgen voor de honderden nieuwe boeken die nu in de kasten staan te pronken, maar ook om kinderen, ouders en leerkrachten te inspireren.
De samenwerking tussen de Bibliotheek Meierijstad en OBS De Tuimelaar past binnen het landelijke concept De Bibliotheek op school. Daarbij slaan bibliotheken en scholen de handen ineen om te werken aan een betere leescultuur en meer leesplezier bij kinderen.

Share