Muziek in De Afzakkerij komend weekend

Kom naar het Guitar Love Concert

Zaterdagmiddag 18 maart van 14.00 – 17.00 uur, vindt in de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel een uniek evenement plaats. Welgeteld vijf gitaarclubs uit de regio zullen dan laten horen wat zij in huis hebben. Onder de titel ‘Guitar Love Concert’ zullen Pizzicato Zijtaart, Ancora Olland, Leyenda Zeeland, Allegretto’s Eerde en Gitarando Uden-Boekel verschillende nummers ten gehore brengen. De gitaristen hebben allemaal de liefde van het gitaar als instrument omarmd en dragen dat deze middag groots uit. De entree is gratis. Kom op tijd en geniet met vele anderen van dit unieke concert!Pure passie voor vinyl bij B&B DJ Collectief

Op zaterdagavond 18 maart van 20.00 – 23.00 uur is het weer tijd voor Burn the DJ (Berny Manspeaker) en DJ BK (Ben Korzelius). Zij startten in de zomer van 2015 B&B DJ-Collectief in Dordrecht. De vinyl-only DJ’s hebben maar één doel: lekkere muziek delen onder het motto “creating good moods”. Het draaien van LP’s en single’s is voor Ben en Berny pure liefde en passie voor het ‘zwarte goud’. Je oren worden verwend met b.v. classic 60’s soul, neosoul uit de 21e eeuw, hete funk, 70’s disco en nu-disco, latin, reggae, Brasil, relaxte bossanova en opwindende afrobeat. Maar ook speciaal dancefloor jazz, souljazz, jazzdance en nu-jazz. Muziek van 2021 tot terug naar de sixties en seventies en ‘80’s.

Dansbare muziek van Pokey & The Headlights

Op zondagmiddag 19 maart is het podium van De Afzakkerij voor Pokey and the Headlights, een Schijndelse coverband die rockt, rollt en swingt.  Lekker dansbare muziek die uitwerking waar je niet stil bij kunt blijven staan. Met de ska van Madness tot de ‘king of the surf guitar’ Dick Dale. Ook nummers met zang van onder andere “Do You Wanna Dance” van Sir Cliff Richard of “Great Balls of Fire” Jerry Lee Lewis tot “La Bamba” van Los Lobos. Door de verschillende muziekstijlen gebracht door een stel enthousiastelingen is het een zeer aanstekelijk geheel. Laat je verrassen door de ritmische, herkenbare muziek and ‘Let’s dance baby’! De toegang is gratis

Share