Op zaterdag 11 maart Livemuziek in De Afzakkerij

Livemuziek op zaterdag in De Afzakkerij

Op zaterdag 11 maart is het podium van de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel zowel in de middag als avond voor jong muzikaal talent. In de middag van 16.00 -17 uur is er een optreden van de band FieldTrip. ’s-Avonds kun je van 20.30 uur tot 01.00 uur genieten van wat meer stevige muziek van ‘Aanwezig’ en ‘Wivern’. De toegang tot alle optredens is gratis.

Phoenix Sessies presenteert FieldTrip

Fieldtrip bestaat uit vijf enthousiaste en muzikale leden en is al twee jaar bij elkaar. Ons repertoire is ontzettend divers, waardoor wij overal een feestje kunnen bouwen! Naast de evenementen van Pop&Co, spelen we ook in kroegen en privé-feesten. De twee dames Floor en Renee weten zich prima staande te houden tussen de mannen Thomas, Hielke en Mees! “Wij houden van een pilsje en hebben veel lol tijdens de repetities. Dat vinden we ook belangrijk tijdens de optredens, onze energie overbrengen op het publiek!”

Beschadigde dansvloer
De formatie ‘Aanwezig’  speelt van rock tot metal en zorgt steevast voor een beschadigde dansvloer! Ze gaan het dan ook zeker niet rustig houden, liefhebbers van echt stevige bak muziek zijn welkom! Wivern is een Alternative Rock band met veel invloed uit de grunge-periode van de jaren 90. Denk aan bands zoals Soundgarden Pearl Jam en Alice in Chains. De band vindt zijn roots op het Rock City Institute waar alle bandleden elkaar hebben getroffen. Verwacht dragende riffs, melodische zanglijnen en een voorproefje van hun aankomende EP

Share