Dr. BloezZ speelt zondag in De Afzakkerij

Dr. BloezZ speelt nummers van bekende bluescoryfeeën

Op zondagmiddag 12 maart om 15.00 uur is de formatie Dr. BloezZ weer eens te gast in cultuurcafe De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Het is een populaire bluesband uit de regio Den Bosch, die traditionele Electric-blues Standards ten gehore brengt van uitstekende kwaliteit. De toegang tot het optreden is gratis.

De bluesband Dr. BloezZ speelt nummers van de bekende bluescoryfeeën als o.a. James Harman, The Fabulous Thunderbirds, Willy Dixon, BB-King, Ronnie Earl, Harmonica Shah, Louisiana Red en Albert King. Maar ook blues van eigen bodem komt voorbij met muziek o.a. Julian Sas en Cuby and the Blizzards. Je kunt inmiddels wel stellen dat Dr BloezZ niet meer weg is te denken uit de Nederlandse blues scene.

Share