Belastingaangifte

BELASTINGAANGIFTE
Spreekuren Sociaal Raadslid ONS welzijn in Bibliotheek Veghel

Veghel | Vanaf 1 maart kan er digitaal aangifte worden gedaan voor de inkomstenbelasting. Mensen die hierbij hulp nodig hebben, kunnen vanaf 7 maart terecht bij de Belastingspreekuren van een sociaal raadslid in Bibliotheek Veghel.  
Hulp bij de aangifte is gratis.

Hoe werkt het Belastingspreekuur?
Het gratis spreekuur is voor particulieren met een eenvoudige aangifte en een laag inkomen en vermogen (grenzen huur- of zorgtoeslag). Tijdens het spreekuur dient men zelf in te loggen met behulp van een DigiD. Let op: vanaf 2023 is het inloggen bij de Belastingdienst alleen mogelijk met de DigiD-app of met DigiD plus een sms-controle.

Het sociaal raadslid houdt spreekuur op afspraak in de Bibliotheek Veghel. Inwoners van de gemeente Meierijstad, die hiervoor in aanmerking komen, kunnen een afspraak maken via het telefoonnummer 088 374 2525.

Mensen die vragen hebben over het downloaden en activeren van de DigiD-app of het activeren van een sms-controle, kunnen terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in een van de bibliotheken in de gemeente Meierijstad. Voor de openingstijden van het Informatiepunt Digitale Overheid kan men terecht op de website van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken: https://www.nobb.nl/speciaal-voor/informatiepunt-digitale-overheid.html

Share