Volop muziek en gezelligheid in De Afzakkerij

Volop muziek en gezelligheid in De Afzakkerij

Komend weekend, 28-30 oktober, is er niet alleen livemuziek op zondagmiddag in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel, maar ook op vrijdag- en zaterdag is er een aantrekkelijk programma met muziek voor elk wat wils. Van dance tot indie pop en van vinyl tot nederbeat. De toegang tot alle optredens is gratis.

Op vrijdag 28 oktober, van 21.00 – 01.00 uur kunnen dance liefhebbers weer even helemaal los gaan! Dansen, drankjes en de dancebeats van DJ The Reminisce. Deze topper draait een mix van alle soorten funk en disco gerelateerde (house) muziek. DJ’s Drinks & Bites bij de Afzakkerij Sessions!

Flinke geschiedenis
Op zaterdag 29 oktober, van 20.30 – 01.00 uur, komen The Collectors weer naar De Afzakkerij. DJ duo The Collectors, muziekliefhebbers in hart en nieren, zijn naast het liefhebben van muziek ook ware vinyl verzamelaars. Met al een flinke geschiedenis achter de rug komen ze met nieuwe
Sgt.Lesley beschrijft de muziek van de band als ‘dromerige indie-pop’. Liefhebbers van o.a. Tame Impala en Beach Fossils voel je geroepen! Deze vierkoppige band uit Hasselt, Vlaanderen neemt ons mee op een reis bestaande uit goeie vibes, nostalgische geluiden en melodieën waar je een warm gevoel van krijgt. Nog niet genoeg gehad? Dan kunnen we daarna door met de afterparty waar The Collectors hun vinyl collectie laten horen

Nog springlevend
Op zondagmiddag 30 oktober om 15.00 uur is een live optreden van The Indeps Inc. De band is ontstaan in de jaren 60 en stond toen op het podium met o.a. Golden Earring, Shocking Blue, Tee Set, de Sandy Coast en Wally Taks en de Outsiders. Nederpop en rock van het eerste uur dus. En ze zijn, na enkele decennia van tamelijke rust, nog steeds springlevend.  Busladingen fans volgden in de jaren zestig de Heusdense formatie The Indeps Inc. naar honderden optredens. De vijf bandleden reisden tot 1970 stad en land af in hun flowerpower-bus. Ze traden soms zeven dagen in de week op, ook in België en Duitsland. Midden in de jaren ’70 gingen de bandleden uit elkaar maar in 2012 pakten zij hun instrumenten weer op om met dezelfde passie door te gaan. De reacties op hun comeback zijn enthousiast.

Share