Camilla Blue bij Noordkade Live

Optreden Camilla Blue bij Noordkade Live

VEGHEL- Op zaterdagavond 22 oktober komt Camilla Blue naar Veghel voor een optreden in de Afzakkerij op de Noordkade. Aanvang optreden 21.00 uur. Het repertoire bestaat uit ‘bluesy popsongs met een jazzy inslag’, een mengeling van hip modern, klassiek, donkere jazz en pop met een expressieve performance. Camilla Blue stond op grote landelijke podia en festivals en was onder andere te bewonderen op TV bij VPRO’s Vrije Geluiden. De toegang tot het luisterconcert is gratis!

Multi-artieste Camilla Blue nam vorig jaar de videoclip op van haar single ‘Silver Locks’ op de Noordkade in Veghel. Camilla Blue is de artiestennaam en het alter-ego van Joyce Deijnen.  Ze schrijft de nummers, teksten en bedenkt de arrangementen. Zelf zei ze daarover: ‘de muzikanten die het instrument beheersen verbeteren de arrangementen, met deze samenwerking wordt Camilla Blue gemaakt’. Haar composities associeert en schrijft Joyce Deijnen in kleur: ze koppelt de manier van spelen, de intensiteit en de expressie van spelen aan een kleur. Op die manier communiceert ze ook met haar bandleden.

Veelzijdige artieste
De 27-jarige Joyce Deijnen, geboren in Uden, groeit op in een pleeggezin in het Brabantse Lithoijen. Het is al snel duidelijk dat ze een veelzijdige artieste is. Vanaf haar zevende is ze voortdurend met bezig met muziek, toneel, vormgeving en musicaltechniek. Tijdens haar opleiding bij het Rock City Institute in Eindhoven richt ze haar band Camilla Blue op. In 2018 bracht ze haar debuutalbum Blue uit. Dit vormt met opvolger ‘Yellow’ een serie van vier albums met kleurenthema’s samen één ‘Gesamtkunstwerk’. Camilla Blue is dus niet alleen fijn om te beluisteren, maar ook om te zien.

 

Share