Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid 

Bibliotheek Meierijstad

Er zijn tegenwoordig steeds meer zaken van de overheid die digitaal geregeld moeten worden. Het is dan fijn als iemand u hierbij op weg helpt. Het Informatiepunt Digitale Overheid staat voor u klaar. Zo heeft het Informatiepunt de laatste tijd al veel mensen kunnen helpen bij de aanvraag van de eenmalige energietoeslag.

Mogelijk heeft u ook recht op de eenmalige energietoeslag. U vindt de voorwaarden op de website van Gemeente Meierijstad. De aanvraag kunt u daar digitaal invullen, daarvoor moet u inloggen met DigiD.

Heeft u ook vragen over het aanvragen van de eenmalige energietoeslag? Het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek legt u uit hoe de aanvraag werkt en waar u de benodigde documenten kunt opvragen. Heeft u nog geen DigiD? Ze laten u graag zien hoe u dat regelt.

Mocht de digitale aanvraag toch nog een stapje te ver zijn, dan kunnen zij u ook op weg helpen met een papieren aanvraagformulier.

Ga er eens langs en maak kennis met het Informatiepunt Digitale Overheid. U kunt gelijk uw vragen stellen. Hulp nodig met de energietoeslag? Dan is het fijn als u een afspraak maakt, dat kan telefonisch of in de Bibliotheek. Wees op tijd, u kunt de eenmalige energietoeslag nog tot 1 november aanvragen.

U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van het gratis spreekuur.

Praktisch
Het Informatiepunt Digitale Overheid is op de volgende locaties geopend:

Bibliotheek Veghel: maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.
Bibliotheek Sint-Oedenrode: dinsdag van 13.00 – 17.00 uur.
Bibliotheek Schijndel: maandag van 14.00 – 17.00 uur en donderdag van 10.00 – 17.00 uur.

Share