B&B DJ Collectief in De Afzakkerij

Bij B&B DJ Collectief draait het om ‘creating good moods

Op zaterdag 17 september kun je van 20.00-22.30 uur in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel genieten van lekkere muziek op vinyl die gedraaid wordt door het B&B DJ Collectief. De muzikale ‘keuze is reuze’ bij het duo, maar uiteindelijk draait het om de juiste stemming. De dansvloer is natuurlijk geopend. De toegang is gratis.

 

Burn the DJ (Berny Manspeaker) en DJ BK (Ben Korzelius) starten in de zomer van 2015 B&B DJ-Collectief uit Dordrecht. De vinyl-only DJ’s hebben maar één doel: lekkere muziek delen onder het motto “creating good moods”. Het draaien van LP’s en single’s is voor Ben en Berny pure liefde en passie voor het ‘zwarte goud’. Je oren worden verwend met b.v. classic 60’s soul, neosoul uit de 21e eeuw, hete funk, 70’s disco en nu-disco, latin, reggae, Brasil, relaxte bossanova en opwindende afrobeat. Maar ook speciaal dancefloor jazz, souljazz, jazzdance en nu-jazz. Muziek van 2021 tot terug naar de sixties en seventies en ‘80’s.

Share