Met Afzakkereisje naar Jamaica

Het ‘Afzakkereisje’ brengt je naar Jamaica

Op donderdag 18 augustus kun je vanaf 20.30 uur weer op reis naar een verre, zonnige vakantiebestemming, terwijl je feitelijk dicht bij huis blijft. Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel organiseert dan weer een wekelijkse vakantietrip op de donderdagavond. Het Afzakkereisje gaat deze week naar Jamaica. Er is muziek van de band One Revolution. Deze band speelt dansbare en energieke reggae, dub reggae en dancehall Er is voor elke bezoeker een welkomstdrankje en een passend hapje van het huis. De toegang is gratis.

Frontman en zanger Aboubacar Soumah is een podiumbeest met ontembare energie en een fantastische stem. Een perfecte opwarmer voor de liefhebbers van zonnige Jamaicaanse muziek. Aboubacar, een rasechte rasta, groeide op in Guinee in de hoofdstad Conakry. De rasta Aboubacar verliet op jonge leeftijd zijn vaderland om zijn geluk te beproeven in Senegal. Zowel in Guinee, Guinee-Bissau als Senegal stond Aboubacar op grote podia.

Share