The Fools in De Afzakkerij

Te gekke muziek van The Fools uit de jaren 60 en 70

Op zondagmiddag 14 augustus is er van 15.00 tot 17.00 uur een ‘live’ optreden van de The Fools in cultuurcafe De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Het trio speelt met name muziek uit de jaren 60 en 70 maar er komen ook eigentijdse nummers voorbij. Zo komen er ballades tot wat meer dansbare uptempo’s aan bod. De toegang is gratis.

Het trio The Fools kwam precies 20 jaar geleden bij elkaar om een nieuwe band te formeren. Een ding werd al snel duidelijk: Ze zouden gaan voor muziek uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw en dan verpakt in een akoestisch jasje, waarbij de nadruk kwam te liggen op harmonieuze samenzang. En zo geschiedde!“ Al met al muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor muziek en het ten uitvoering brengen hiervan. Met af en toe een lied uit de huidige tijd, is het vooral het repertoire van The Beatles, The Rolling Stones, The Beegees, Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CSNY, dat de boventoon voert. Van ballades tot wat meer dansbare uptempo’s komen aan bod!

Share