Time Machine in De Afzakkerij

Muzikale tijdreizigers live in De Afzakkerij

Na een eneverend muzikaal weekend tijdens fabriek Magnifique is het komend weekend iets rustiger in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Maar natuurlijk kun je op zondag 31 juli om 15.00 weer een paar uur genieten van live muziek. Deze keer een optreden van Time Machine die bekende pop en rocknummers uit de laatste decennia van de vorige eeuw speelt. Even terug in de tijd met deze muzikale tijdmachine. De toegang is gratis.

Ken je ze nog? Play that Funky Music, Long Train Running, I Wish, We are Family, Lady Marmalade, Walking on Sunshine, Sultans of Swing, Soulman…Allemaal klassiekers uit vervlogen decennia die nog steeds lekker zijn om te luisteren of om op te dansen. Time Machine is een populaire, moderne band, bestaande uit zes enthousiaste ervaren en gedreven muzikanten. De band speelt met energie, op een professioneel niveau en is 100% live. Het is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium.De nadruk ligt voornamelijk op songs van de 70’s, 80’s & 90’s.

Share