Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid
Bibliotheek Meierijstad

Ken je het Informatiepunt Digitale Overheid al? Er zijn tegenwoordig steeds meer zaken van de overheid die je digitaal moet regelen. Het is dan fijn als iemand je hierbij op weg helpt. In de Bibliotheek staan we voor je klaar. Zo hebben we de laatste tijd al veel mensen kunnen helpen bij de aanvraag van de eenmalige energietoeslag.

Heb je ook een vraag over websites van de overheid of hoe je zaken met de overheid online kan regelen? Bijvoorbeeld over je AOW, de DigiDapp, het aanvragen van energietoeslag, of het verlengen van je rijbewijs? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid luisteren we naar je vraag en denken we graag met je mee. We geven meteen informatie waarmee je verder kan of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Voor de meeste (eenvoudige) vragen kan je zo binnenlopen. Soms is het makkelijker om eerst (telefonisch) een afspraak te maken, bijvoorbeeld voor hulp bij de energietoeslag.

Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van het spreekuur, bovendien is het gratis.

Praktisch
Het Informatiepunt Digitale Overheid is op de volgende locaties geopend:

Bibliotheek Veghel: maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.
Bibliotheek Sint-Oedenrode: dinsdag van 13.00 – 17.00 uur.
Bibliotheek Schijndel: maandag van 14.00 – 17.00 uur en donderdag van 10.00 – 17.00 uur.

Share