Gouden paar Mari en Mia van Gaalen

Ruim een week geleden ontvingen we een bijzonder bericht van Ruud van Gaalen de jongste zoon van Mari van Gaalen en Mia van der Velden uit Eerde. Bij het bericht waren een aantal foto’s toegevoegd en zelfs een Youtube-filmpje. Ruud berichtte ons dat zijn ouders op 25 mei, vandaag dus, 50 jaar getrouwd zijn en of we op deze dag een bericht op onze website wilden plaatsen. Wij willen graag aan dit verzoek voldoen en wensen het bruidspaar samen met kinderen en kleinkinderen een feestelijke dag toe . . .

Mari van Gaalen en Mia van der Velden zijn getrouwd op 25 mei 1972. Mari komt uit Wijbosch en Mia komt uit Eerde, als jong stel zijn ze eerst in een stacaravan gaan wonen in Wijbosch.

Toen Mia zwanger werd van hun 1e kind Bianca zijn ze naar Eerde verhuisd en daar wonen ze na een aantal keer bouwen en verhuizen nog steeds. Ze hebben 3 kinderen, Bianca is geboren in 1973, Jeroen in 1976 en Ruud in 1979. Alle drie hun kinderen zijn ook in Eerde gebleven en wonen nog steeds dichtbij hun ouders. Inmiddels hebben ze 7 kleinkinderen waar ze enorm trots op zijn.

Enkele weken geleden zijn ze met de hele familie naar Ibiza geweest en hebben samen een super tijd gehad. Hier heeft Mari samen met zijn kleindochter Mila en zoon Ruud een nummer ten gehore gebracht in Ibiza als verrassing, dit nummer is te vinden op; https://www.youtube.com/watch?v=7tGQ4BNzbhc

Beide zijn nog steeds zeer sportief, Mia volleybalt o.a. en Mari doet aan mountainbike samen met o.a. zijn 2 zoons. Het houdt ze jong en ze genieten nog steeds iedere dag van elkaar.

 

 

Share