Muzikale Millenium Show

Muzikale Millenium show in De Afzakkerij op zaterdag

VEGHEL – Op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel staat op zaterdagavond 28 mei om 21.00 uur de Showband MILLENNIUM! Het is een formatie met acht ervaren topmuzikanten. Verwacht bombastisch geluid, een prachtige lichtshow, en afwisselende medleys met de grootste hits van de jaren 70 tot nu. Stilstaan is bij een optreden van MILLENNIUM! onmogelijk, dus de dansvloer is geopend. De toegang is gratis.

De medleys in de show van Millenium zijn een afwisselende blend van funky hits. Ze reizen door de tijd met Chic en Bruno Mars, gaan van Bon Jovi naar Sia, van Sister Sledge naar Abba, Van Justin Timberlake naar Madonna, en van Aretha Franklin, via Jessie J. naar Kensington. Elke hit die uitdaagt tot zingen en dansen, van 1970 tot nu passeert de revue.

Legende
De legende van MILLENNIUM! vertelt, dat de leden van de band al veel langer leven dan men zou verwachten… In de jaren 30 vormden zij in Birmingham de Peaky Blinders… Maar wat doen ze dan hier denkt u? Op een warme zomeravond in 1934 waar de bende zich zoals geregeld vermaakte met muziek, drank en vertier kregen de Millennials een magische elixir aangeboden van een mysterieuze vreemde. De drank bevatte componenten van whiskey, gin, thijm, citroen, en wie zal het weten wat nog meer… En de volgende ochtend waren zij onsterfelijk!

Spectaculaire show
Door de jaren heen hebben de Millennials op alle muzieksoorten meegedanst en gespeeld. Van swing, tot blues, tot funk, tot jazz, tot pop en rock. Met veel oefening en ervaring is het een groep uitmuntende muzikanten geworden. Nu spelen zij voor nieuw publiek de beste hits van de jaren voorheen in een spectaculaire show.

 

Share