Bluesrock in De Afzakkerij

Bluesrock van Ramble Tamble in De Afzakkerij

Op zondag 29 mei om 15.00 uur is het podium van cultuurcafe De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade voor de bluesrockformatie Ramble Tamble. De band speelt bluesrock met op de setlist nummers van o.a. Joe Bonamassa, John Lee Hooker/ZZTop, CCR, Rory Gallagher, The Doors, Tony Spinner, Cuban Heels, The Black Keys en Jimi Hendrix. De toegang is gratis.

De naam van de band ‘Ramble Tamble’ komt van een nummer geschreven door John Fogerty en opgenomen door Creedence Clearwater Revival. Het werd uitgebracht op het vijfde studioalbum van de band, Cosmo’s Factory, in 1970. De Nederlandse band Ramble Tamble startte in december 2019 als driemansformatie met hun eerste optreden. Daarna gooide corona roet in het eten. Maar de muzikanten hebben deze tijd benut om hun repertoire verder uit te breiden en hun band nog uit te breiden met toetsenist Jos. Sindsdien is hun sound en de band compleet. Met een passie voor bluesrock stappen zij het podium op en geven genoeg ruimte voor een harde bas, zware drums en vette gitaar- en orgelsolo’s. De band bestaat uit: Silvan (leadzang/gitaar), Mario (drums/zang), Jos (toetsen), Tom (basgitaar).

Ramble Tamble op YouTube https://youtu.be/1juJrnbpv88

Share