Gezellige vinylavond

Gezellige vinylavond in De Afzakkerij

VEGHEL – Op vrijdag 20 mei, vanaf 20.00 uur is in De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade weer een gezellige vinylavond, deze keer met DJ Jack. Hij neemt hiervoor zijn eigen collectie met singles uit de jaren zestig, zeventig en begin tachtig mee. Daaronder ook lekkere funk, soul & disco, dus er kan gedanst worden. Hij draait met plezier wat verzoekplaatjes, maar ook bezoekers die hun eigen favoriete vinylplaat meebrengen krijgen ook ‘speeltijd’ van de DJ.  De toegang is gratis.

Veghelaar Jack Monde is al jaren een liefhebber en verzamelaar van muziek op vinyl, bij voorkeur Jazz en Blues(rock) op LP, maar inmiddels is ook z’n oude singlecollectie uit de jaren 60, 70 en 80 weer wat op orde zo vertelt hij. ,,Er zit inmiddels van alles in, wereldbands als The Beatles, Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival, maar ook Focus, Golden Earing, Brainbox en Cuby & the Blizzards uit eigen land. Inmiddels is daar ook dansbare reggae, soul en disco uit die tijd bijgekomen. Van Bob Marley tot Earth Wind & Fire. De collectie is inmiddels redelijk compleet en zo groot dat ik wel een avondje kan draaien. Let wel, het is vooral mijn eigen smaak, en je hoort af en toe wel een kraakje, maar als je dat niet erg vindt, moet je zeker komen luisteren. En, schroom niet, neem dat speciale vinylplaatje dat je zelf nog thuis hebt liggen uit je eigen jeugd vooral mee!”

Share