Copchase in De Afzakkerij

COPCHASE Brass XL blaast je omver in De Afzakkerij

VEGHEL – In Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondag 22 mei om 15.00 uur een liveoptreden van de formatie Copchase. Voor vaste bezoekers van Jazz in Duketown beslist geen onbekende. In deze band vind je geen gitaren of keyboards, maar 14 blazers ondersteund door een groovy drummer, een zanger en een zangeres die ‘funk’ en ‘soul’ ademen. Aanvang optreden 15.00 uur, de zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis.

COPCHASE Brass XL brengt een mix van muziek die iedereen onmiddellijk zal herkennen, maar dan in een ‘COPCHASE’ stijl. Van de funk van Tower of Power ‘Soul with a capital S’ naar de soul van Stevie Wonder met een vleugje pop van Justin Timberlake en alles wat daartussen zit komt voorbij in een optreden van COPCHASE. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker luisteren, kijken en vooral genieten en laat je wegblazen door de energie van COPCHASE Brass XL. Er worden deze middag video opnamen gemaakt voor promotie.

Share