Twee keer live muziek in De Afzakkerij

Twee keer live muziek bij De Afzakkerij komend weekend

Op zondagmiddag 15 mei is er om 15.00 uur een ‘live’ optreden van de coverband BGENDA in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. BGENDA is een coverband en de bandleden spelen de grootste hits uit de seventies and eighties; rock- pop en blues. De avond ervoor is er om 21.00 uur ook live muziek in de Afzakkerij en wel met de formaties Basement 21 en Tribus. De toegang tot alle optredens komend weekend in De Afzakkerij is gratis.

BGENDA speelt zondagmiddag de eeuwige muziekkrakers van de jaren 70 en 80 die ook te vinden zijn in de jaarlijkse Top2000. Vijf ervaren muzikanten delen samen hun passie voor muziek en willen daarmee hun publiek vermaken. Hun motto is nog steeds: ‘What you see, is what you get’, dus geen computers of midi maar gewoon echt live! De bandleden zijn: Petry Martens (zang), Ad Kersten (pedal steel/zang), Jerry Vermeer (gitaar/zang), Peter Martens (drums) en Peter Verberne (bas/zang).

Dansbare rockers
Basement 21 gaat los op zaterdag 14 mei om 21.00 uur a.s in de Afzakkerij in de Noordkade. Geïnspireerd door grootheden als Eric Clapton, Jimi Hendrix en Bryan Adams brengen deze vier mannen hun interpretatie van herkenbare pop-songs, bekende bluesjes en dansbare rockers uit de jaren 70 tot de 00’s. Of zoals ze zelf zeggen: “De muziek uit onze én jouw tijd, op een eigen manier.” Met de Band Tribus in het voorprogramma maken ze er een feestje van. Met nieuw repertoire, eigen werk en de introductie van hun nieuwe drummer en het afscheid van goede vriend en drummer Marcel Eijkemans. De entree is gratis.

Share