Kaartverkoop Full Moon Party

Kaartverkoop voor twee edities Full Moon Party
Qmusic The Party naar Podiumzaal CHV Noordkade

Geen tent op de Markt én toch twee avonden feest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar? Kan dat? Jazeker! C.v. de Kuussegatters tekent op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari voor de achtste editie van de Full Moon Party 0.0. Dit carnavalsjaar draaien dj’s van Qmusic hun feestplaten in de Podiumzaal op CHV Noordkade. Zaterdag 19 februari start de kaartverkoop van dit alcoholvrije megafeest. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Oók feest voor jeugd
Lange tijd zag het er naar uit dat er dit jaar op carnavalsvlak wederom weinig mogelijk zou zijn. Totdat de overheid deze week verregaande versoepelingen bekendmaakte. Carnavalsvereniging de Kuussegatters stak daarop de koppen bij elkaar om tóch het een en ander te organiseren. Oók voor onze jongeren. In samenwerking met Cultuur Haven Veghel op de Noordkade presenteren we maar liefst op twee avonden een Full Moon Party 0.0.

Q Music The Party
Om er een spetterend feest van te maken hebben we de dj’s van Qmusic geboekt. Met The Party van Q weet je namelijk zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s Hans Koolen en Martijn Kolkman. Met de vetste beats, de aller-aller-aller foutste platen en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland maken ze er een onvergetelijk feest van!

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze alcoholvrije party start op zaterdag 19 februari om 17.00 uur via www.kuussegatters.nl. Kaarten kosten € 7,50 per avond (incl. garderobe). Het feest dat duurt van 19.30 tot 24.00 uur is toegankelijk voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Ben je 12 jaar, maar zit je al wel in de brugklas? Dan ben je uiteraard ook welkom! Neem wel even je schoolpas mee. Het dragen van carnavalskleding is verplicht. Wees er snel bij want ‘uitverkocht = op’.

Kijk voor meer informatie op www.kuussegatters.nl en check onze socials!

Share