Sport Awards ON TOUR

Sport Awards Meierijstad ook dit jaar ON TOUR

De Sportraad Meierijstad en de gemeente gaan ook dit jaar weer ON TOUR voor de Sport Awards, en wel van 13 tot 15 mei. In plaats van een sportfeest op locatie, rijden wethouder sport en voorzitter van de sportraad door Meierijstad om zowel de kampioenen als de Award winnende sportvrijwilligers thuis in het zonnetje te zetten!

Naast het huldigen van de kampioenen, worden er ook Sport Awards uitgereikt aan de Sportvrijwilligers van 2021. Eén voor de jeugd en één voor volwassenen. De gemeente en de Sportraad Meierijstad hebben veel waardering voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor de sportverenigingen. De coronatijd vroeg ook dit jaar enorm veel creativiteit en vindingrijkheid van de vrijwilligers om de sportverenigingen draaiende te houden.

Wethouder Coby van der Pas: “We zijn enorm trots op de kracht van onze verenigingen. De afgelopen maanden werkten besturen en vrijwilligers keihard om sporten en bewegen mogelijk te blijven maken in deze lastige coronatijd. Er zijn daarbij talloze creatieve oplossingen en initiatieven bedacht, niet alleen voor de eigen club maar ook voor andere verenigingen. Vele vrijwilligers hebben zich hiervoor extra ingezet! Een sportieve topprestatie!’

Aanmelden Kampioenen en Sportvrijwilligers
Tot en met 31 maart kan iedereen in Meierijstad de kampioenen van 2021 aanmelden. Hetzelfde geldt voor het aanmelden van sportvrijwilligers. Denk dan bijvoorbeeld aan die vrijwilliger die onmisbaar is voor de vereniging of die het bijvoorbeeld mogelijk heeft gemaakt om de vereniging tijdens de corona tijd draaiende te houden.
Via www.sportawardsmeierijstad.nl kunnen zowel kampioenen worden aangemeld en vrijwilligers worden genomineerd. Op 1 april worden alle genomineerde vrijwilligers bekend gemaakt.

Door de coronamaatregelen is er in het afgelopen jaar vrijwel geen amateurcompetitie gespeeld en zijn er bijna geen toernooien gehouden. De organisatie heeft er daarom voor gekozen om de nominatie voor de categorieën Sporter/Sportploeg/Sporter met beperking/Sporttalent – van het jaar achterwege te laten voor het jaar 2021.

 

Share