Online bijeenkomst voor mensen met een beperking

Hé, doe jij ook mee?!
Online theater, informatie én quiz voor mensen met een beperking

MEE De Meent Groep en haar Cliëntenraad organiseren een online bijeenkomst op donderdag 20 januari 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. De bijeenkomst is voor mensen met een beperking en hun naasten. Het gaat over wat er speelt in het leven van mensen met een beperking. En over hoe MEE meedoen mogelijk maakt voor mensen met een beperking. Meedoen is gratis. Meld je uiterlijk maandag 17 januari 2022 aan via www.meedemeentgroep.nl/doemee
In een gezellige online bijeenkomst van één uur halen MEE De Meent Groep en haar Cliëntenraad op waar de deelnemers mee te maken hebben in hun leven met een beperking. Wat gaat goed. Wat kan beter. En wat kan MEE daarin doen.
De bijeenkomst is online. Met theater, informatie en een leuke quiz! Na aanmelding krijg je een link naar het live programma op YouTube. Je doet mee vanuit thuis met je eigen laptop met internetverbinding. Je bent zelf niet te zien of te horen. Dus je ziet niet wie er meedoen, behalve de presentatoren. Reageren op vragen gaat met berichtjes via je mobiele telefoon.

Share