Kandidatenlijst LOKAAL Meierijstad

LOKAAL Meierijstad presenteert kandidatenlijst verkiezingen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdagavond 22 december hebben de leden van LOKAAL Meierijstad de kandidatenlijst vastgesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Lijsttrekker voor LOKAAL Meierijstad is Karel van Lieshout.

LOKAAL is trots op de lijst met een mooie mix van bestuurlijke ervaring en jong talent, die breed geworteld is in de kernen van Meierijstad. De lijst wordt aangevoerd door Karel van Lieshout, 39 jaar, geboren en opgegroeid in Sint-Oedenrode en op dit moment wonend in Veghel. Hij vertelt: ,,Ik volg de politiek al vele jaren op de voet en ben al geruime tijd op de achtergrond actief voor de fractie van LOKAAL. Ik ben erg blij met de doelstellingen van onze partij en het zorgvuldig samengestelde verkiezingsprogramma. LOKAAL staat midden in de samenleving en komt op voor de belangen van inwoners, verenigingen en bedrijven van alle kernen in Meierijstad. De mens staat daarbij centraal. Ik vind het best een eer dat ik deze lijst met goede kandidaten mag aanvoeren en heb samen met deze groep volop vertrouwen in de komende verkiezingen.

De lijst met de eerste 15 kandidaten ziet er als volgt uit:

 1. Karel van Lieshout (Veghel)
 2. Wern van Asseldonk (Erp)
 3. Marja van der Heijden (Zijtaart)
 4. Dylan Kuijs (Sint-Oedenrode)
 5. Erik Groothoff (Veghel)
 6. Luc van den Tillaart  (Erp)
 7. Abdulkadir Evlek (Veghel)
 8. Jochem Kok (Veghel)
 9. Pascal Timmers (Boerdonk)
 10. Geert van de Ven (Eerde)
 11. Jack Monde (Veghel)
 12. Jelle Verbakel (Erp)
 13. Marie-José van de Graaf (Mariaheide)
 14. Eric van den Bogaard (Veghel)
 15. Jeroen Höppener (Veghel)

Karel van Lieshout

Share