Staande ovatie voor de Vuurvogel

Een staande ovatie voor musicalproductie De Vuurvogel

Op zaterdag 20 november vond de langverwachte première plaats van de familiemusical De Vuurvogel, een initiatief van Phoenix Cultuur. Met in totaal vier voorstellingen en 350 bezoekers, kijkt de organisatie samen met de spelers en regisseur Lilian van Overbeek terug op een zeer geslaagd project.

“De uitvoering was echt een feestje, een pareltje” aldus regisseur Lilian van Overbeek. “Het is in zo’n amateurproductie mooi om te zien hoe de spelers met kleine aanwijzingen groeien in hun rol en in hun spel. Daarnaast hadden we een topteam op het gebied van techniek dat de voorstelling prachtig heeft ondersteund.Hoewel de bezoekersaantallen vanwege corona wat lager uitvielen, is de voorstelling door inwoners uit heel Meierijstad bezocht. De musical werd enthousiast ontvangen. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een volgende voorstelling alweer gestart.

Share