Mad Lee in de Afzakkerij

Mad Lee speelt herkenbare rock- en blues classics

VEGHEL- Op zondag 21 november om 15.00 uur is in cultuurcafé De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade een optreden van de Gelderse formatie Mad Lee. De herkenbare rock- en blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken door de bandleden en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Een energieke sfeer, en nostalgische herkenning kenmerkt een optreden van Mad Lee. Voor toegang geldt een coronacheck. In verband met de nieuwe coronamaatregelen moet elke bezoeker een zitplaats krijgen. Dit betekent dat toegang is voor maximaal 120 bezoekers en vol=vol, dus kom op tijd. De toegang is gratis.

De vier leden van de band hebben ieder voor zich al heel wat jaartjes bandervaring maar zijn beslist nog niet uitgeblust. Toen Mad Lee half 2018 werd opgericht is gezocht naar een formule waar ieder bandlid zijn energie en muzikale voorkeur in kwijt kan. Tijdens een brainstormsessie is ontstond het idee om een repertoire te maken waarin aan de muzikale helden van dit viertal een ode wordt gebracht middels een medley ( = Mad Lee). Bij de uitwerking is lang niet alles in een Medley gegoten, maar daar zijn weer andere ideeën voor in de plaats gekomen. Er komt muziek voorbij van The Allman Brothers, Albert Collins, Albert King, B.B. King, Free, Freddy King, Gary Moore, Peter Green (Fleetwood Mac), The Small Faces, Status Quo, Stevie Ray Vaughan, Thin Lizzy e.v.a. De band bestaat uit: Bert Meijer (gitaar, zang), Johan Coenen (basgitaar), Hans Deegens (percussie), Martin Krasenberg (gitaar). https://youtu.be/75vDcaDcUhQ

 

Share