De Hofzittingen worden verplaatst

De Hofzittingen zijn verplaatst naar vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari 2022.

Jammer maar helaas. Het zit er weer niet in om een carnavalsevenement te organiseren. Na het zien van de persconferentie van vanavond is het duidelijk voor de carnavalsvereniging de Kuussegatters. De Hofzittingen van vrijdag 19 november en zaterdag 20 november gaan definitief niet door. Wel is er meteen nagedacht over een alternatief.

Hofzittingen
Hofzittingen staan nu gepland op vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari 2022. Voor alle carnavalvierders die al Hofzittingskaarten gekocht hebben, deze blijven geldig op de nieuwe data. Aanvangstijd op beide dagen is 19.00 uur.

Jeugdhofzitting
Hetzelfde geldt ook voor de Jeugdhofzitting. Deze wordt verzet naar zaterdagmiddag 15 januari 2022. Aanvangstijd voor de Jeugdhofzitting is 13.00 uur.

Share