Maggie’s Flock in de Afzakkerij

Stevige folk van Maggies’s Flock in De Afzakkerij

Op zondag 14 november om 15.00 uur staat er weer eens wat anders op het podium van De Afzakkerij. Er is dan namelijk een optreden van Maggie’s Flock. Het is een zeskoppige ‘kudde’ uit Nijmegen/Arnhem die stevige folkrock speelt: Een blend van traditionele Schots/Ierse folkinstrumenten als tin whistle, banjoline, en accordeon, gemengd met een stevige rocksound van gitaar, bas en drums. Dat zorgt voor fijne meestompers met een flinke scheut Celtic folk! Voor toegang geldt een coronacheck en vol=vol, dus kom op tijd.

Kenmerkend voor de folkmuziek van Maggie’s Flock zijn de vrolijke songs met vaak ironische teksten en catchy folktunes die op behoorlijk hoog tempo over het publiek worden uitgestort. De band weet met een energieke live-set overal wel een feestje te bouwen. Maggie’s Flock bestaat uit: Gijs Nielsen (bas, zang), Edwin Steenstra (gitaar, bouzouki), Hub Rasker (drums, zang), Etienne Pronk (mandoline, banjoline), Roel Seidell (zang, whistle), Neil Macfarlane (accordeon, zang).

Share