Vintage Black in De Afzakkerij

Terug in de tijd met Vintage Black in De Afzakkerij

VEGHEL – De formatie Vintage Black staat op zondag 7 november vanaf 15.00 uur op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Deze 10-koppige band uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken omarmt de soul, blues en motown uit de jaren 50 en 60. Gegarandeerd dat je het merkt in hun eigenzinnige mix van originals en covers van toen en nu. Wees op tijd, want vol is vol. De toegang is gratis en voor toegang vindt een CoronaCheck plaats.

Je hoort, ziet en voelt de diepgewortelde voorliefde voor 50ties en 60ties muziek bij de ervaren muzikanten van Vintage Black. De band, compleet met blazerssectie en backing vocals steekt de songs in een heerlijk wollen jasje.  Stap op de soultrein en je komt er niet meer vanaf. Enjoy the ride! Jarenlang was Linda Pelders als zangeres actief in het Bossche Live circuit. Als zangeres van Checkpoint Charlie heeft ze heel Den Bosch al laten trillen op de naaldhakken. De band bestaat verder uit: Sjoerd van den Berk (drums), Wim van Slooten (bas), Joost Borgonjen (gitaar), Lodewijk van der Pol (toetsen), Gerald Dercks (trombone), Sjoerd Diebels (trompet), Toine Hultermans (saxofoon), Fenneke Bicanic-Suurmond en Jennifer Schuler (backing vocals).

 

Share